tirsdag den 2. april 2013

The world is yours....

Jeg har længe haft en drøm om at få et stort sort verdenskort på væggen i stuen. Da vi for et par uger siden, bestemte os for at bruge et par dage i påsken på at male vores stuer (de trængte gevaldigt!!), begyndte jeg lige så stille, at bearbejde Frank til at få et stort verdenskort som wallstikkers på væggen over spisebordet. Men jeg var godt klar over, at det nok ikke kunne sidde fast på vores tapet, så jeg forsøgte (forgæves) at få Frank til at tage tapetet af og vandskure væggen......men nej......det gad han bare ikke!!!! 
Hmm.......jeg VILLE bare have mit verdenskort, så da jeg beklagede min nød til en veninde, sagde hun "Hvorfor maler du det ikke bare på væggen?.....ligesom du har malet på Magnus og Katrines værelser". Fantastisk idé, som jeg straks fik solgt til Frank :0)

Så da vi havde malet væggen i en frisk pastel gul farve, gik jeg igang med at male mit længe ventede verdenskort.

Det var en udfordring at skulle skrive sirlige bogstaver med en ikke helt tynd pensel.


Endelig færdig! Det tog 5½ time at male....

Har forsøgt at gengive den pastel gule farve, men det er svært på billeder.

Jeg ELSKER mit maleri på væggen og vi har allerede haft mange snakke om hvad der ligger hvor - mon ikke vi alle bliver lidt klogere :0)

7 kommentarer:

 1. Whaaat?! Har du en projektor? Det ser vildt godt ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg har brugt en projektor :-) Forsøgte at lægge et billede på hvor jeg maler, men det er forsvundet på mystisk vis.....men det kan ses på min profil på Instagram..... Jeg hedder vissevasseogenhelmasse :-)

   Slet
 2. Undskyld mit franske!! Det ser bare pisse godt ud. Super flot lavet :)

  SvarSlet
 3. Hvor er det blevet godt - god løsning ;o)

  SvarSlet
 4. With havіn ѕо much content do you
  еver run into any pгοblems of plagorism οr сoρyright violation?
  My blog hаs a lot of exclusive content I've either authored myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the web without my agreement. Do you know any ways to help reduce content from being ripped off? I'd genuinely appгeсiаte it.


  Hеre is my web-site ... гhinoplaѕty tοр surgeon (http://tanora.org/groups/rhinoplasty-give-your-face-a-new-look/)

  SvarSlet
 5. I think the admin of this web site is truly working hard in favor of his site, because here every information is quality based
  material.

  Stop by my webpage nummerupplysningen.se

  SvarSlet