søndag den 3. juni 2012

I torsdags blev min bette Basse 6 år og det skulle selvfølgelig fejres med drenge fødselsdag. Det kræver altid lidt forberedelse at holde børnefødselsdag, så der var fuld fart på i det lille hjem aftenen før......for man laver jo altid det sidste i sidste øjeblik......ik? Magnus ønskede sig inderligt en Ninjago kage, så det ønske måtte jeg jo se, om jeg kunne opfylde. Efter et par timer i køkkenet, var jeg tilfreds og her er så det færdige resultat :0) 
Mens jeg syslede i køkkenet med med kagen, lavede Frank skattejagten og jeg synes faktisk den blev rigtig rigtig fin :0)
Vi skulle hente drengene fra skole og derefter gå hjem til os. Der er et stykke at gå, og for at turen ikke skulle føles så lang, havde vi besluttet at lave skattejagten på vejen hjem, så de havde en lille "gulerod" at gå efter. Det blev en stor succes og drengene var meget optagede af "Kaptajn Rødskæg og de andre pirater", der havde efterladt sig spor hele vejen hjem :0) Hjemme i fryseren ventede skatten og den blev modtaget med jubel!


4 kommentarer:

 1. Tillykke med ham! Heldig er han da at have så kreative forældre, sikke et flot skattekort...og wauw for en kage!!! ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :0) Det var også en meget glad men træt dreng, der faldt omkuld på sofaen efter aftensmaden :0)

   Slet
 2. Ej en FED kage!!
  Jeg skal holde pige-fødselsdag på onsdag for første gang. Bliver spændende med ballondans und alles

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Binemor :0)
   Har lige været inde og runde din blog og meldte mig straks som fast læser.....sikke mange fine ting du laver! Du ser ud til også at være rigtig kreativ, så det er bare om at kaste sig ud i en kage magen til......altså på den tøsede måde ;0) Måske en diskokugle eller lign :0) tillykke med din datter :0)

   Slet