tirsdag den 11. september 2012

Iphone cover

Som så mange andre her i blogland, har jeg nu også forsøgt mig med at hækle Iphone covers......eller det vil sige Samsung Galaxy S II-cover, for jeg ejer ikke en Iphone.

Jeg er helt vild med alt hvad Lutter Idyl laver, så selvfølgelig skulle det være hendes opskrift jeg skulle afprøve. Da jeg ikke har en Iphone, måtte jeg justere opskriften lidt, så den kom til at passe til min meget brede telefon. Efter et par forsøg og trævlen op, lykkedes det mig og jeg er rigtig godt tilfreds med resultatet.

Den oprindelige opskrift kan du se Her

Nu skal jeg bare have lavet en nøglesnor, der passer lidt bedre til den :0)

8 kommentarer:

 1. Hvor er det bare blevet rigtig flot. Jeg selv er absolut begynder på hæklenålen, så tør slet ikke kaste mig ud i Lutter Idyls opskrifter.... men du har fået et virkelig flot resultat!
  /Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Liv :0) Jeg har lige været ovre på din blog og lure og faldt over din hæklede nøglesnor.....præcis sådan en jeg var igang med for længe siden, men opgav. Nu har jeg fået lyst til at lave den færdig, takket være din blog :0)

   Slet
  2. Åh jeg er da glad for at det kunne inspirere dig. Jeg har hæklet 6 nøglesnore på en uge, fordi det bare er så nemt - også for mig som slet ikke kan hækle! : )

   Slet
 2. Hvor er det nogle hyggelige ting du laver. Jeg synes det er en rigtig skøn blog du har, og er det ikke bare tilfredsstillende når familien er glad for det man nørkler med?? Jeg glæder mig til at følge dig fremover.
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, det er alle timerne værd, når det man laver bliver værdsat og man kan se folk bliver glade for det :0) Velkommen til bloggen :0)

   Slet