mandag den 12. november 2012

Efterspørgsel....

De sidste 3-4 år, har jeg hvert år været til julemarked på Løndal Gods. Det var SÅ hyggeligt at gå rundt på godset og se hvordan årets designer havde pyntet godset op til jul. Bagefter var der masser af tid til at gå over i staldbygningerne, hvor et hav af udstillere havde alverdens julerier med.....alt fra julekugler, trommer, tøj, glaskunst, strik, læder, lækre spiselige ting osv. Til sidst sluttede vi altid af med glögg og æbleskiver, mens vi hvilede benene lidt.
MEN.....sidste år valgte de ikke at holde julemarked på Løndal Gods længere og jeg fandt ikke noget alternativ, der havde lige så meget at byde på.

Så derfor, kære blogland, søger jeg et godt julemarked at tage til i det midtjyske. Kender du et godt julemarked i omegnen af Silkeborg, så vil jeg rigtig gerne høre om det??


1 kommentar:

  1. Ja, der plejer vi også og komme. Men det ser sort ud, for på deres hjemmeside, skriver de at de vil stoppe, mens legen er god. Så må vi nøjes med deres forårsmesse. Vi tager så sikkert på Gl. Estrup, det er ikke så eksklusivt, men meget hyggeligt. De slagter svin og har gang i det gamle køkken. Stort juletræ og mange stande. Hilsen Mette

    SvarSlet