fredag den 28. december 2012

Dejlige gaver.

Som så mange andre, har vi nydt julen og alt hvad den har bragt med sig.
De sidste par dage har vi været hjemme, slappet af, byttet lidt gaver for ungerne, været til frisør og ellers bare nydt hinanden.

Jeg vil lige vise jer et par af de julegaver jeg blev beriget med i år :0)

Et par nye Zumba sko, som glæder sig til at blive indviet i næste uge.

En skønno bog fra mine børn. Har allerede fundet et par ting, som nok skal laves i det nye år.

Mr. Decaffeinato som hurtigt har fundet sin plads i hjemmet. Det er en fælles gave, som Frank og jeg gav hinanden og vi er SÅ glade for den!! Som det kan ses gennem gitteret, bliver den allerede flittigt brugt :0)

2012 blev den helt store dille for os med Mountainbike her i huset. Vi kører de midtjyske skove tynde, så snart vejret og tiden tillader det. Derfor var der selvfølgelig også cykeltøj under træet i år. Jeg glæder mig til at komme ud og afprøve det snarest muligt :0) Og hey.......nu kan jeg da ihvertfald blive set!!!

Endnu en fælles gave. Lækkert sengetøj og matchende lagen :0) Elsker det allerede!

Udover de viste ting, fik vi også et Eva Trio grydelåg, et kæmpe tærtefad, servietter og et hjemmesyet forklæde - alle sammen rigtig dejlige gaver :0)


4 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Hej Signe,

  Skønne gaver du/I har fået jer, så lækkert at få gode gaver :)

  Undskyld mine slettede kommentarer ;) Jeg havde spurgt om jeg måtte være med i byt en lap legen herinde, men da jeg nu har fået en sidste byttemakker, må jeg hellere springe over :)

  Håber det er ok ;)

  Du skrev forresten inde hos mig efter jul at du var vild med pixibogsetuiet jeg havde lavet - tænkte på om du ville have mønsteret? for så vil jeg meget gerne tegne det over til dig - de er super nemme at sy, hvis du lige mangler en hurtig gave ;)

  Kh Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej karina.

   Jeg vil rigtig gerne have mønsteret på dit pixibog-etui :0) Jeg er dagplejemor og bruger tit pixibøger og det ville da være en super nem og fin lille gave at give dem :0)
   Og helt ok med den slettede kommentar :0)

   Slet
 3. Hej Signe. Sikke en gavehøst! ;-)
  Kan se du også har en Magnus - sikkert en gæv dreng!

  Hyggeligt at du kommer til Kreadag - Vi ses /Christine*

  SvarSlet