mandag den 7. januar 2013

Mens der arbejdes....

Der har været frygtelig stille på bloggen længe. Det er ikke fordi jeg er ude at rejse eller sidder i et hjørne og triller tommelfingre. Jeg har simpelthen bare STRESS..... Ikke på den dårlige måde stress.....bare stress over om jeg nu når at blive færdig med det lille hæklede babytæppe, som jeg begyndte på i oktober.

Dengang tænkte jeg "Der er lææææænge til januar", hvor den lille prinsesse (min kommende niece) kommer til verden, men shit.....nu ER det januar og jeg er slet ikke færdig.

Jeg brugte hele december på at lave julekreationer og hjemmelavede gaver og adventsgaver, så der blev slet ikke tid til det lille tæppe. Men nu kan hun komme hvornår det skal være, så jeg bruger ALLE ledige stunder til at hækle og HÆFTE ENDER (som jeg hader som pesten).
Jeg er faktisk ret langt.....mangler kun en enkelt række, men så opstod der KRISE!!! Jeg løb tør for garn....pis-pis-pis-pis!! Jeg tog i Søstrene Grene og kunne konstatere, at den farve jeg brugte var udsolgt.....endnu mere pis-pis-pis-pis!! Jeg tog faktisk derind 3 gange.....bare for at konstatere at den VAR UDSOLGT - øv!
Men pludselig ringede en veninde, at hun stod i Århus og havde fundet farven i Søstrene Grene.....yes-yes-yes-yes!! Så nu hækler jeg derud af igen og håber virkelig jeg når det sidste inden min svigerinde føder :0)
I skal nok få masser af billeder, når det er færdigt. Starten kan du se her.

Men så kan jeg til gengæld vise de puder, jeg syede til et par julegaver :0)

Ønsket lød på puder i lilla, lime grøn og sort.

Der tegnes og klippes.

Rund pude til min niece på 10.

En pude mere til niecens nye værelse - og helt efter hendes farve ønske. 
Med et strejf af neon.En pude til min svigerinde og svoger.


Også med et strejf af neon.
10 kommentarer:

 1. Åh det var heldigt at veninden fandt det i Aarhus. Glæder mig til at se det færdige resultat. Og sikke en skøn pude! :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg sprang også op af sofaen, da hun ringede og sagde, at hun havde fundet det rigtige garn - tænk man kan blive lykkelig af sådan en lille ting :0)

   Slet
 2. Skøn blog du har, faldt lige over den, og er hoppet på som læser. Nogle fine ting du laver... Er nybegynder på hæklenålen, så dejligt med lidt inspiration.

  KH Nanna, http://stjernepus.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen til :0)
   Jeg er selv blevet helt vild med at hækle, så det er bare med at øve sig.....og kan jeg ikke finde ud af det, slår jeg det op i en bog med billeder eller googler det :0)
   Dejligt du kan blive inspireret af mine hæklerier. Jeg bliver selv inspireret rundt omkring i blogland.

   Slet
 3. Håber du når at blive færdig til tiden.
  Flot pude du også har fået lavet.
  God dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet
 4. Det er bare så flot det du laver Signe - knus fra Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pernille og dejligt du følger med :-)

   Slet
 5. Sikke flotte puder! :-))
  Har lige meldt mig som fast læser af din skønne blog.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Connie - og velkommen til bloggen :0)

   Slet