søndag den 3. februar 2013

Genbrug

For et par uger siden, var jeg på weekend tur med mine dejlige gamle veninder fra folkeskoletiden. Det er altid en weekend jeg ser frem til - den står på masser af hygge, dejlig mad, kortspil (tradition fra gamle dage), lange gåture (eller løbetur, når vi ridder på en sundhedsbølge) og ikke mindst shopping i den nærmeste by.
I år var ingen undtagelse, men som noget nyt, slog vi lige et smut forbi den lokale genbrugs butik. Vi fik suppleret lidt til sommerhusets interiør og jeg fandt dette søde sæt bestående af en sukkerskål, et fad og et par sølv teskeer. Der var også en flødekande, som jeg nu har fortrudt jeg ikke også købte.

Pt. står det på sofabordet, men det er nu meningen, at jeg
vil bruge fadet til at servere søde sager på :0)


Har sat en mini orkide i sukkerskålen - meget sødt ;0)

Min yndlings blomst. Elsker orkideer! 
3 kommentarer:

 1. hvor er det sødt. Så sart og fint....og orchideen passer jo fortrinligt :-) Det er også min yndlingsblomst.....nem at passe og belønner en med skønne blomster.
  God søndag .:-)

  SvarSlet
 2. Tak :0)
  Ja, der er mange der synes orkideer er svære at passe, men jeg synes de er så nemme. Bare lidt vand en gang om ugen og så blomstrer de flot og lææææænge :0) Selvfølgelig ser de lidt kedelige ud, den periode hvor de ikke har blomster, men når først knopperne kommer igen, så er det hele ventetiden værd :0)

  SvarSlet
 3. Åh, jeg HÅBER virkelig også at jeg stadig har tid/lyst til at se mine folkeskoleveninder om et par år. Der er allerede blevet sorteret et par fra, men har stadig en lille håndfuld jeg stadig ser mindst en dag om måneden :-) Håber det varer ved!

  Jeg har en konkurrence på min blog i samarbejde med Footway.dk, om et gavekort på 500 kr! :-) Du må rigtig gerne kigge forbi, hvis du har lyst.
  http://www.rikkesunds.dk/2013/02/konkurrence-footway.html

  Knus knus

  SvarSlet