torsdag den 28. februar 2013

Rap rap ZZzzzzz.....snork

Så sker der endelig noget på bloggen igen. Jeg har ikke ligget på den lade side......eller det har jeg faktisk, for jeg kører nu på 3. uge med sygdom. Men mens jeg har prøvet at komme mig ovenpå først en hård omgang influenza, så en hals virus, hvor jeg mistede stemmen og nu øjenbetændelse, så har jeg stille og roligt syslet med lidt af hvert.

Først og fremmest købte jeg en masse lækkert børnestof (synes det var så synd for mig, at jeg lå med influenza på skiferien..... Så mens de andre var på pisterne, shoppede jeg stof på nettet). Det er jeg nu ved at sy forskellige ting af, til min lille niece, som skal døbes om en uge.

Sidste weekend blev denne søde soveand til. Jeg har fundet mønsteret i en gammel bog fra 1970, så kan nogen af jeg genkende den fra jeres barndom, så har I helt ret. 

Små søde ande fødder i brunt stof med rådyr.


Jeg har broderet søvnige øjne på den, som det stod i opskriften, men man kan også brodere vågne øjne eller sy knapper på som øjne - det er kun fantasien, som sætter grænser.

Jeg havde bestilt stof med japanske piger på, da den lille dåbspige er 1/4 japaner, så selvfølgelig skulle den have noget japansk over sig. Desværre var anden lidt større end jeg havde bestilt stof til, så hele anden kunne ikke blive i det japanske stof, men jeg synes også det ser fint ud med abestoffet som krop :0) 

Om et par dage håber jeg at kunne vise næste ting til den lille prinsesse - har planer, men ved ikke om jeg kan føre den ud i livet. Mangler nemlig et stykke af en gammel skummadras :0(

7 kommentarer:

 1. Hvor er det en skøn and :-) Jeg er helt vild med soveænderne, og tænker at min twins også skal have sådan en før eller siden. Måske det bliver siden...
  Det kan kun have sin ret at selvforkæle sig selv med stofindkøb når de andre ski'er. Det ville jeg også have gjort!
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :0)
   Jeg synes jo altid jeg fortjener selvforkælelse.....nogen dage mere end andre og den dag var mere end andre.... ;0)

   Slet
 2. Hvor er den bare sød og en masse skønne farver :-)
  rigtig god bedring, håber snart du kommer helt af med det
  God torsdag
  Kh Sabrina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :0)
   Ja, jeg håber også snart sygdom vil forlade min krop, men mon ikke det dejlige forårsvejr hjælper lidt på det :0)

   Slet
 3. Åh så fin soveanden er, vil sp gerne sy den til min lille datter. Kan du måske tegne mønster til mig? Vil gerne betale for det. Christina.v.rasmussen@hotmail.dk

  SvarSlet