onsdag den 31. oktober 2012

Nyt liv, nyt projekt

Min svigerinde er gravid og skal nedkomme til januar. De har allerede 2 drenge, så da hun ringede og fortalte, at hun var gravid igen og denne gang ventede en pige, var der ikke et øje tørt. Mit krea-gen gik straks igang med at tænke over, hvad jeg mon skulle lave til hende i barselsgave. Og da hun ikke læser med på bloggen, kan jeg roligt afsløre, at jeg selvfølgelig skal hækle et babytæppe i LYSERØDE farver :0)

Lækre farver fra Søstrene Grene

Begyndelsen....

7 kommentarer:

 1. Glæder mig til at se resultatet engang :-)

  SvarSlet
 2. Det starter godt! :)

  Det er altid dejligt at nørkle gaver til nogen, hvis de sætter pris på det - ISÆR, hvis det er til de helt små mennesker :-D Det prøver man ikke så tit :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg elsker at give hjemmelavede gaver - og folk sætter som regel mere pris på noget, de ved man har brugt lang tid på at lave :0)

   Slet
 3. Det kan kun blive godt med de farver ;)

  Og så må jeg altså lige komplimentere dit flotte tørklædetræ - genial ide - tror da lige jeg skal overveje at kopiere den når vores soveværelse engang er sat i stand :)

  Kh Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for komplimentet :0) Det blev lige som jeg havde tænkt og fungerer perfekt - nu er det bare at gå over på væggen og vælge dagens tærklæde ;0)
   Jeg har tidligere lavet et helt sort træ ud til vores gang, som fungerer som knagerække. Jeg ville lige lægge et link på, så du kunne se det, men det er åbenbart ikke kommet på bloggen, for jeg kan ikke finde det. Men det skal da på ved lejlighed :0)

   Slet
 4. Sikke nogle dejlige farver til tæppet, piget, men ikke bare lyserødt :)

  SvarSlet