søndag den 1. april 2012

Gammel lort eller loppefund?

Jeg fik engang denne gamle værktøjskasse af min svigermor, da vi ryddede op i hendes garage. Jeg havde store planer med den, men fik aldrig rigtig gjort noget ved den, så den kom til at stå i skuret og langsom fik manden lagt lidt værktøj i den og pludselig var den fuld.....  Men det ER altså MIN, så idag fik jeg ham til at tømme den, så jeg kunne få den ind og gjort den ren. Men nu er jeg blevet i tvivl om, hvad jeg skal bruge den til.... Min oprindelige tanke var at male den og plante blomster i den på min terrasse, men nu har jeg fået den idé, at tage den ind og bruge den til mit garn....når den altså er blevet malet :0)

Hvad siger I? Er det bare noget gammelt lort eller kan den shines op og bruges til noget?

Er den ikke lidt sjov? Kan lige se den for mig......hvidmalet med noget skrevet på siden, en masse farvestrålende garn og plads til alle mine strikkepinde og hæklenåle i de små huller langs siden.
1 kommentar:

  1. Den er MEGET FIN :-) Og jeg synes til gengæld at det er synd at male den. Er ret tosset med det slidte look, som en fin kontrast i et ellers lyst og "pænt" hjem. Så man rigtig kan se den historie den gemmer på. Men det er jo også et spørgsmål om smag. Held og lykke med det.

    SvarSlet