torsdag den 5. januar 2012

Nørkle, nørkle.....

Hvem sagde at håndarbejde er ren hygge???? Det er skam hårdt arbejde, hvis du spørger mig...... Idag faldt jeg over en opskrift på hæklede omslag til syltetøjsglas (de hedder sikkert noget mere smart, men det kan jeg ikke komme på) som man kan bruge til fyrfadslys - fandt dem på Karamellas blog - tak for opskriften, de er virkelig fine! MEN.....jeg havde liiiiige et enkelt lille problem......jeg er ikke fandens go´ til at hækle og løb allerede panden mod en mur, da jeg ikke anede hvad hstm betød i opskriften :0( Panik, for jeg VILLE bare igang og havde både garn og hæklenåle i de rigtige størrelser :0) Fik fat i en veninde, som er super sej til det dersens hækleri og hun kom vupti med en bog, hvor jeg overskueligt kunne se alle de sting jeg skulle bruge, så jeg gik straks igang med at hækle og havde næsten ikke tid til at lave aftensmad til familien ;0) Inden sengetid var jeg en fyrfadsstage og en VABEL rigere og jeg er helt godt tilfreds med mit første forsøg :0)Se hvor fint den matcher mine nye hjorte, som jeg fik i julegave :0)

Der blev også tid til at støve guitaren af og spille lidt sammen med en kollega, så det har været en helt igennem kreativ dag på mange måder......men vejret har heller ikke været til andet :0)

1 kommentar:

 1. Hej tak for deltagelsen i min give-away :)

  Du søger hjælp til at linke, det kan du gøre på 2 måder

  1. du kan lave et almindeligt indlæg, om den givne give-away, og så markere eks navnet på den givne blog, og klikke på link knappen og indsætte den adresse der skal linkes til.

  2. du kan gå op i design, vælge layout, og dernæst vælge tilføj gadget, eksempelvis ude i kolonnen til højre, vælge billede - her indsætter du så billede fra den anden blog/eller selvfølgelig måske din egen, igen indsæt en linkadresse, en overskrift og evt en billedetekst, tryk gem, og den ligger øverst i kolonnen ;)

  Du kan så nemt flytte den op eller ned, ved at trække i siden på den - husk at trykke gem opstilling, ellers hopper den tilbage til toppen ;)

  Håber du kan bruge hjælpen til noget, har prøvet at skrive det i rækkefølge, men sig til hvis det stadig driller ;)

  Kan se du deltager med 2 lodder (det kræver du er fast læser også - sikkert bare en lille smutter at du ikke har meldt dig endnu, hi hi) kender godt selv at man nogen gange glemmer det - eller at siden ikke lige vil fatte at man har trykket, så bare lige en lille glad reminder ;)

  Rigtig hyggelig blog du har her - har meldt mig som læser, og læder mig til at følge med her fremover :)

  SvarSlet