lørdag den 21. januar 2012

Tørre numser

Endelig fik jeg min symaskine tilbage og pyha....det blev heldigvis ikke så dyrt som frygtet.

Jeg har længe haft en masse forskelligt stof liggende, men har ikke rigtig orket at sy, efter jeg lavede en del hjemmelavede julegaver, men idag fik jeg lysten tilbage. MEN jeg havde lovet mine børn, at vi skulle lege skole idag, så jeg fandt på den geniale idé, at mor havde håndarbejde

far havde sløjd (jeg skulle nemlig bruge nogle træklodser til mit syprojekt)


mens ungerne havde matematik og dansk. Den var de heldigvis med på og gik straks i krig med hver deres opgavebog :0) Men hurtigt bekendtgjorde Magnus, at han hellere ville have billedkunst og tog sin malebog frem og satte sig ved siden af mig og malede :0)

Katrine og far blev også hurtigt enige om, at de hellere ville have hjemkundskab og gik igang med at lave  pandekager


Efter et par timer ved symaskinen, var jeg ret godt tilfreds med at have nået at sy et tørklæde og fem betræk til mine trækævler i haven, som vi både bruger, når vi laver bål og som jeg tænker mine dagplejebørn kan lege på i haven og ikke mindst sidde på, når vi (som vi ofte gør) spiser udendørs - slut med våde numser :0)


Sort tørklæde med stjerner og pom pom´er(eller hvad de nu hedder)

Fik forresten denne pyntede gren af Katrine, da hun kom hjem fra sfo igår....

Nu står den fint og pynter på mit syværelse :0)


2 kommentarer:

 1. Hyggelig måde at få lavet en masse praktisk på, at kalde det skole, så der går lidt leg i det :-)
  Og smart med betræk til træstubbene, og rigtig fint :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :0) Jeg så det med betrækkene i Stof og Stil før jul - de havde lavet dem i rødt voksdug med hvide prikker og kaldt dem fluesvampe ;0) Jeg fandt det stribede voksdug i en rodebunke til ingen penge. Synes dog det var svært at få det til at rynke så meget, som jeg gerne ville have haft dem til, selvom jeg strakte elastikken HELT ud, da jeg syede den på :0)

   Slet